Welke maat hondenmand kies ik?

Welke maat hondenmand kies ik?

De juiste maat hondenmand

Wanneer je op zoek gaat naar een hondenmand, is het belangrijk dat je een hondenbed uitzoekt die past bij jouw stoere viervoeter. Wanneer je niet zo’n grote hond hebt, is de keuze voor een passende mand natuurlijk een stuk makkelijker. Dan heb je de keuze uit bijna alle hondenmanden, die er op de markt aanwezig zijn. Heb je echter een wat grotere hond, dan moet je goed nagaan of jouw huisdier erin zal passen. Om je een handje te helpen, leggen we je in dit artikel uit waar je zoal op moet letten om de juiste maat hondenmand te kiezen.

  • De keuze voor een passende hondenmand  is belangrijk, wanneer je een grotere hond hebt
  • Heb je een zware hond? Kies dan voor een stevige hondenmand van bijvoorbeeld staal
  • Let niet alleen op de lengte van de hondenmand, maar ook zeker op de breedte van het hondenbed
  • Heb je nog vragen over onze hondenmanden? Neem dan gerust contact met ons op

Kan de mand het gewicht aan?

Wanneer je een stoere hond hebt, die aardig op gewicht is, dan is een stoffen mand misschien niet zo’n goed idee. Je hond zal door het gewicht steeds over de stoffen rand schuiven, wanneer je hond zich omdraait. Dat is natuurlijk niet de bedoeling. In dat geval kun je bijvoorbeeld voor een stoere hondenmand van staal kiezen. Die zijn stevig en kunnen het gewicht van jouw hond makkelijk aan. Daarnaast heeft een stalen hondenmand ook nog eens een erg stoere uitstraling, wat natuurlijk weer goed past bij jouw viervoeter.

Heeft de hondenmand de juiste afmetingen?

industriele-stoere-hondenmand-indusigns
Klik op de foto voor meer info over onze stoere hondenmanden.

Bij de keuze voor de juiste maten, is het belangrijk dat je niet alleen let op de lengte van de hondenmand, maar ook op de breedte van het hondenbed. Zoals je waarschijnlijk al weet, houden honden ervan om lekker languit te gaan liggen. Onze stoere hondenmanden zijn geschikt voor de grotere honden, maar niet voor de allergrootsten. Zoals je op de foto hiernaast kunt zien, passen redelijk grote viervoeters in onze XL hondenmand.

Heb je verder nog vragen over de juiste maat hondenmand?

We kunnen ons best voorstellen dat je nog steeds wat vragen hebt over onze stoere manden. Daarom zijn we dagelijks via mail en telefoon bereikbaar. Onze contactgegevens vind je links onderaan op onze homepage. Onze stoere hondenbedden zijn geheel naar wens aan te passen qua kleur en ook kun je eventueel kiezen voor een bijpassend basic kussen of een handgemaakt kussen van oude spijkerbroeken. Je leest het al; met ons kun je alle kanten op!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *