Wat is de beste hondenmand?

Wat is de beste hondenmand?

Welke hondenmand moet je kiezen?

Veel mensen die een hond nemen of misschien al een hond hebben, vragen zich af voor wat voor hondenmand ze moeten kiezen. Op Google vind je vele fora over hondenmanden en waar je op moet letten. Hier kom je al een stuk verder mee en wij zullen je in dit artikel nog iets meer informatie meegeven over onze stoere hondenmanden, die steeds populairder worden onder hondenliefhebbers. Dit heeft meerdere redenen en die zullen we je hieronder uit de doeken doen.

  • Op internet vind je veel informatie over hondenmanden, wij geven je nog wat extra info
  • Kies een hondenmand die niet snel kapot gaat, bijvoorbeeld van staal
  • Laat jouw hondenmand aansluiten bij de rest van je interieur. Bepaal bij ons je eigen kleur

Kies een hondenmand die niet snel kapot gaat

Dit klinkt logisch, maar toch kiezen mensen heel vaak voor een mand die snel kapot gaat. Jonge honden zijn vaak nogal bijtgraag en zetten hun tanden dus ook graag in een stoffen of houten hondenmand. Misschien is het dan verstandig om voor een hondenmand te gaan, die wat meer ‘hufterproof’ is. Zo zou je bijvoorbeeld kunnen denken aan een stoere hondenmand van staal. Een goede hond die daar z’n tanden in durft te zetten.

Kies een hondenbed die past in je interieur

hondenmand-op-maat-indusigns
Wij spuiten al onze hondenmanden in jouw gewenste kleur. Zo laat je de hondenmand nog beter aansluiten bij je interieur.

Vaak spenderen mensen heel veel geld aan hun interieur en vervolgens kiezen ze voor een lelijk en stijlloze hondenmand, die totaal niet past bij de inrichting van het huis. Wij vinden dat een gemiste kans, omdat wij bijvoorbeeld unieke hondenbedden aanbieden, die geheel naar wens zijn aan te passen. Zo kun je bijvoorbeeld zelf kiezen in welke kleur je onze mand wil hebben, zodat de mand erg goed past bij de stijl en kleuren van jouw interieur.

Kies een mand die past

We hebben een wat grotere hondenmand en een wat kleinere hondenmand. De meeste stoere honden passen wel in onze hondenmanden. Ben je er nog niet helemaal zeker van of jouw hond past? Neem dan gerust contact met ons op. Ook is het mogelijk om de hondenmand te komen testen bij onze werkplaats in Amsterdam. Neem dan van tevoren even contact met ons op en dan maken we samen een afspraak. Je vindt onze contactgegevens onderaan onze homepage.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *