Een unieke hondenmand, mooier dan alle anderen

Een unieke hondenmand, mooier dan alle anderen

Zoek je een unieke hondenmand?

Eentje zoals niemand anders die in huis heeft staan. Eentje die anders is dan alle anderen. Eentje die ook nog eens stylish verantwoord is. Eentje die gespoten kan worden in de gewenste kleur en geleverd kan worden met bijpassende kussens van oude spijkerbroeken. Eentje waarin je hond optimaal kan chillen. Eentje die perfect past bij de stoerdere honden onder ons. Eentje waarvan andere zullen zeggen; Wow wat mooi! Dan wordt het tijd om onze stoere hondenmanden van olievaten eens te bekijken.

  • Onze hondenmanden zijn in alle opzichten anders dan andere hondenbedden
  • Wil je ook origineel zijn? Bekijk dan onze unieke hondenmanden van olievaten
  • Hebben we je overtuigd? Laat ons dan weten voor welke unieke mand jij kiest
  • Onze hondenmanden zijn niet alleen stoer, maar ook goed voor het milieu

Wees origineel en kies voor een stoere hondenmand van staal

stoere-hondenmand-olievat-staal-industrieel
Klik op de foto om onze ronde hondenmand te bekijken.

Waarom zou je altijd voor een stoffen of een houten hondenmand kiezen, als je ook kunt kiezen voor een stoere hondenmand van staal?! Het is een keer wat anders en absoluut onderscheidend van de rest van het aanbod. Loop een dierenspeciaalzaak binnen en je zult worden doodgegooid met standaardproducten, die in 95% van de huizen van hondenhouders te vinden zullen zijn. Jij wil je toch ook wel een keer onderscheiden van alle anderen? En kom op, jouw stoere hond verdient toch ook een stoer hondenbed?!

Waar wacht je nog op?

Als we je al helemaal overtuigd hebben van onze unieke hondenbedden, dan nodigen we je van harte uit om ons te laten weten voor welke mand en in welke kleur je gaat. Wij doen daarna ons best om de hondenmand zo snel mogelijk bij jou thuis te laten bezorgen, zodat ook jouw stoere hond kan gaan genieten van zijn unieke plekje. Heb je de unieke hondenmand ontvangen en is hij in gebruik genomen? Stuur ons dan een foto en wij zullen hem delen op social media, zodat jouw hond ook een inspiratie zal zijn voor anderen.

Een unieke kans om goed te zijn voor het milieu

Niet alleen zijn onze unieke manden stoer en industrieel. Ze zijn ook nog eens erg duurzaam en dus goed voor het milieu. We zorgen er namelijk voor dat de olievaten niet bij het oud-ijzer belanden, maar een unieke nieuwe functie krijgen in het interieur. Hierdoor ben je dus niet alleen uniek ten op zicht van anderen, maar zorg je er ook voor dat de Aarde een stukje groener wordt.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *