Hondenbed kopen?

Hondenbed kopen?

Een hondenbed vind je bij ons

Net als mensen, hebben honden ook graag een lekker hondenbed. Een plek waar ze zich helemaal fijn voelen en waar ze heerlijk kunnen bijkomen van een lange wandeling in het bos of een tochtje naast de fiets. Stoere honden verdienen een stoer hondenbed en die vind je bij ons! Kijk eens op onze website, want wij weten zeker dat onze hondenmanden jou en jouw viervoeter ook aanspreken. Ze zijn niet alleen stoer, maar ook nog eens industrieel, stylish, stevig en milieubewust.

  • Stoere honden verdienen een stoer plekje om lekker bij te kunnen komen van een wandeling
  • Bij ons koop je hondenbedden, die je nergens anders in de winkel aan zult treffen
  • We krijgen steeds foto’s binnen van zeer tevreden honden in onze hondenbedden

Een hondenbed zoals nergens anders

stoere-hondenmand-van-olievat-indusigns-amsterdam1
Gun je jouw viervoeter ook een uniek hondenbed?

Wie wil dat nou niet? Een uniek hondenbed, die je niet overal aantreft in de winkels. Eentje die ook als blikvanger dient in het interieur en die andere honden doet watertanden om er ook eens in te mogen liggen. Koop er een bijpassend kussen bij van oude spijkerbroeken of een basic kussen en het chillen kan beginnen. Onze hondenbedden zijn gemaakt van olievaten en hebben een erg karaktervol karakter. Ideaal voor interieurliefhebbers, omdat ze naar wens zijn aan te passen qua kleur en zodoende helemaal aansluiten bij jouw kleurtjes in huis.

Honden voelen zich thuis in onze hondenbedden

Iedere keer wanneer we een nieuw industrieel hondenbed hebben verstuurd naar een klant, krijgen we een foto terug van een zeer tevreden hond. Dat is zo gaaf om te zien! Honden vinden ons hondenbed echt een heerlijk plekje en zijn er nog maar moeilijk uit te krijgen. Maar wat wil je ook met zo’n hondenbed? In combinatie met onze basic of handgemaakte kussens is het een zalig plekje voor stoere viervoeters.

Wat is jouw ideale hondenbed?

Neem contact met ons op en laat ons weten in welke kleur jij ons hondenbed het liefst zou willen. Geef ook aan of je een langwerpige of ronde hondenmand wil. Wij doen ons best om zo snel mogelijk voor je aan de slag te gaan, zodat ook jouw huisdier kan gaan genieten van ons stoere hondenbed. We gaan heel graag voor je aan de slag en wachten op jouw berichtje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *