Unieke hondenmand kopen?

Unieke hondenmand kopen?

Gun je jouw hond een unieke hondenmand?

Anders dan al die standaard hondenmanden, die je bij duizenden vindt in winkels en op het internet, maken wij hondenmanden die je nergens anders aan zult treffen. Ze zijn behalve stoer en industrieel, ook nog eens stijlvol en milieubewust. Gun jij jouw viervoeter ook zo’n unieke mand? We hebben manden in verschillende maten en alleen de allergrootste honden moeten we teleurstellen. Voor de rest van de honden hebben we geschikte industriële hondenmanden. We gaan graag voor je aan de slag om deze gave hondenmand te maken voor jouw hond. Bezoek onze homepage om de verschillende mogelijkheden te bekijken.

  • Onze unieke hondenmanden onderscheiden zich van alle andere hondenmanden
  • Onze manden worden niet gemaakt van het saaie stof of hout, maar van staal
  • We hebben een levertijd van 10 dagen. Onze hondenmand is het wachten waard

Een hondenmand die toffer is dan alle anderen

Hondenmanden Indusigns Amerens Hedwich Photography
Een stoere hond verdient een stoere hondenmand.

Geen stof of hout, maar staal! Hoe gaaf is dat? Is je viervoeter ook zo stoer en is hij voor niemand bang? Dan verdient jouw hond natuurlijk ook zo’n stoere hondenmand van Indusigns. Zie je jouw hond al chillen in onze industriële mand? Weet je wat onze hondenmanden ook zo tof maakt? Je kunt er bijpassende kussens bij bestellen. Deze kussens passen perfect bij het karakter van de stalen manden. De combinatie van de industriële hondenmand, het stoere bijpassende kussen en jouw hond, maken het plaatje helemaal af!

Wacht niet langer

Waarom zou je nog wachten? Neem contact met ons op en vertel ons welke mand jij ziet zitten voor jouw trouwe viervoeter. Is het een blauwe, groene of zwarte? Of wil je misschien een eigen kleurtje kiezen? Dat kan ook! De levertijd op onze stoere hondenmanden is ongeveer 10 dagen. We verzekeren je dat onze hondenmand het wachten waard is. Je mag de mand zelf komen ophalen in Amsterdam, maar we kunnen het ook prima verzenden. Dat komt helemaal goed!

Stuur je ons een foto?

We vinden het altijd erg leuk en waardevol om een foto te ontvangen, wanneer onze unieke hondenmand in gebruik is genomen. We gebruiken deze foto’s voor sociale media en voegen de foto’s ook toe op onze inspiratiepagina. Wil je meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *