Een stoere hondenmand zoals nergens anders

Een stoere hondenmand zoals nergens anders

Heb je deze hondenmand ooit ergens anders gezien?

In dierenspeciaalzaken vind je bijna altijd wel hondenmanden. Meestal zijn ze gemaakt van stof of bijvoorbeeld hout. Ze zijn vaak meer van hetzelfde en weinig origineel. Heb je echter ooit wel eens een hondenmand gezien, gemaakt van een olievat? Wij maken ze en ze zijn erg populair bij hondenliefhebbers. Juist omdat ze zo vernieuwend en uniek zijn. Jouw stoere hond verdient het om een bijpassende mand te hebben. We maken drie modellen.

  • Heb je ooit eerder een hondenmand, gemaakt van een olievat, gezien?
  • Stoer, industrieel en ontzettend gaaf!
  • Onze hondenmanden zijn erg praktisch. Hufterproof en makkelijk te reinigen.
  • In onze hondenmanden horen natuurlijk ook bijpassende kussens.

Industrieel, stoer en ontzettend gaaf!

Hondenmanden Indusigns
Een stoere hond verdient een stoere hondenmand.

Eindelijk zijn er hondenmanden verkrijgbaar waar je echt blij van wordt. Wat is het ontzettend gaaf om jouw stoere viervoeter in onze hondenmand te zien liggen. Het is een echte blikvanger in huis, een mand waar je iedere dag van zult genieten. En niet alleen jij. Ook jouw hond zal er met plezier gebruik van maken. Al vele honden in Nederland genieten van de luxe van onze olievat hondenmanden.

Een sterk staaltje

Zoals hierboven al beschreven, bestaan de meeste hondenmanden uit stof en hout. Zelden kom je een hondenmand van staal tegen. Dit materiaal is echter uitermate geschikt voor hondenmanden. Staal is namelijk onverwoestbaar en het is dus ‘hufterproof’ voor bijtgrage viervoeters, die wel houden van een slooppartij. Naast dat onze hondenmanden dus ontzettend stoer en gaaf zijn, zijn ze ook nog eens erg praktisch. Zo zijn ze bijvoorbeeld ook gemakkelijk schoon te houden.

Mooi kussen erbij?

Uiteraard ligt staal niet zo lekker. Daarom moet er sowieso een mooi kussen in onze hondenmanden worden gelegd. Die maken wij ook zelf, van oude spijkerbroeken. Daarnaast hebben we ook standaard kussen, die perfect passen in de hondenmanden. Wij zelf vinden de kussens van oude spijkerbroeken het mooist! Ze passen perfect bij het stoere karakter van de hondenmanden, gemaakt van olievaten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *