De voordelen van een stalen hondenmand

De voordelen van een stalen hondenmand

Een hondenmand van staal

Jonge honden zijn vaak nogal bijtgraag en zetten dus graag OVERAL hun tanden in. Van bankstel tot vloerkleed en van houten kast tot hondenmand. Een hondenmand van staal kan dan de ideale oplossing zijn. Naast dat onze manden dus heel erg stoer zijn, zijn ze ook nog eens enorm praktisch. Wil je dus geen omkijken meer hebben naar jouw happige hond, dan kun je het beste kiezen voor een van onze manden!

  • Onze stalen hondenmanden zijn de ideale remedie voor bijtgrage honden
  • Met onze hondenmanden van olievaten ben je ook nog eens enorm origineel
  • We plaatsen rubberen poten onze hondenmanden
  • Bij vragen mag je ons gerust een mail sturen!

Hondenmand van olievat

Hondenmanden Indusigns
Een stoere hond verdient een stoere hondenmand.

Onze stalen hondenmanden worden gemaakt van olievaten. Lekker robuust en karaktervol. Industrieel en stoer! Het is een keer wat anders dan al die geijkte hondenmanden, die je bij honderdtallen aantreft op de meeste dierenwebsites en dierenwinkels. Je bent dus ook nog eens heel erg origineel met een van onze stoere hondenmanden in je huis. De olievaten halen we overal vandaan. Van boeren tot oude schuren en van autogarages tot de sloop.

Rubberen poten

Natuurlijk zul je wel denken; Ja maar dat staal, gaat dat niet schuren over de grond? Daar hebben we een mooie oplossing voor gevonden. Onder de stalen hondenmanden komen rubberen poten, zodat je ze perfect op iedere ondergrond neer kunt zetten. Doordat de poten van rubber zijn, gaan de manden ook niet makkelijk van hun plek. Een hond springt nogal eens wild in z’n mand en dat kunnen onze hondenmanden dus prima aan!

Ben jij nog op zoek naar een stoere hondenmand?

Bekijk dan snel onze hondenmanden. Ze zijn basic leverbaar in de kleuren blauw, zwart en groen. Eventueel kun je zelf ook nog voor een kleur kiezen. De kleurenkaart vind je onder de hondenmanden. Iedere kleur is bijna mogelijk! We gaan graag voor je aan de slag om ook zo’n mooie mand voor jouw viervoeter te maken. Mail ons gerust als je nog vragen hebt! Deze proberen we zo snel mogelijk te beantwoorden!

 

One thought on “De voordelen van een stalen hondenmand

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *