Een stoere hond verdient een stoere hondenmand!

Een stoere hond verdient een stoere hondenmand!

Op zoek naar een stoere hondenmand?

Een hond neemt een speciaal plekje in bij hun baasjes. Geef jouw viervoeter ook een speciaal plekje in huis! Onze stoere hondenmanden van olievaten zijn industrieel, handgemaakt, uniek en ook nog eens duurzaam. De gebruikte olievaten worden door ons gereinigd en omgetoverd t ontzettend gave hondenmanden. Dit principe heet ook wel upcycling, waarbij afgedankte items een tweede leven wordt gegeven in een nieuwe functie. Inmiddels genieten al vele huisdieren van onze manden. Gun jij jouw trouwe en stoere hond ook zo’n mooi plekje in huis?

*    Bij een stoere hond hoort een stoere hondenmand!
*    Onze hondenmanden hebben veel voordelen t.o.v. andere manden!
*    We hebben drie verschillende modellen, eventueel met kussen en in de gewenste kleur!
*    Gun jij jouw stoere hond ook een stoere hondenmand? Bekijk dan nu onze website!

De voordelen van onze hondenmand

stoere-hondenmand-olievat-staal-industrieel-stoer
Een stoere hond verdient een stoere hondenmand.

Buiten het feit dat onze hondenmanden gewoon ontzettend gaaf zijn, zijn ze ook nog eens enorm praktisch! De manden van staal zijn bijvoorbeeld gemakkelijk te reinigen. Daarnaast willen jonge honden nog wel eens graag hun tanden ergens in zetten. Met onze robuuste hondenmanden hoef je hier niet bang voor te zijn! Houd je van een industrieel interieur? Dan sluiten onze manden hier perfect bij aan! Bovendien draag je ook nog een positief steentje bij aan het milieu, omdat onze industriële hondenmanden worden gemaakt van gebruikte en afgedankte olievaten. Een win-win situatie voor mens en natuur!

Verschillende modellen
Bekijk dan snel de unieke hondenmanden op onze website! We gaan graag voor jou aan de slag! We werken met een levertijd van ongeveer 10 werkdagen. Maar we kunnen je verzekeren; het is het wachten meer dan waard! Stoere honden verdienen nu een maal een stoere hondenmand!

We bieden in principe 3 verschillende typen hondenmanden aan. Een grote ronde hondenmand gemaakt van 1/3 van een 200 liter olievat, een langwerpige hondenmand gemaakt van een 200 liter olievat die we over de lengte hebben geslepen en een hondenhuis op stalen poten, waarbij we een heel 200 liter olievat gebruiken. Er zit vast een mooi model voor jou en je viervoeter tussen. De hondenmanden van staal zijn eventueel leverbaar met een bijpassend kussen. Dit kun je tijdens het bestelproces aangeven. Ook is het mogelijk om jouw hondenmand in de gewenste kleur te laten spuiten. Hoe gaaf is dat?!Gun jij jouw viervoeter ook zo’n stoere hondenmand?

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *