Een milieubewuste hondenmand

Een milieubewuste hondenmand

Help de natuur met onze hondenmand

Onze stoere hondenmanden worden gemaakt van oude olievaten. We halen ze overal vandaan. Zo vinden we ze bij het oud ijzer, staan ze bij autogarages of kopen we ze via Marktplaats. Normaal gesproken zouden ze waarschijnlijk bij het vuilnis belanden en wij hebben de hondenmanden (olievaten) dus gered van het afval. Hiermee besparen we de Aarde een stukje afval en zijn we dus goed bezig voor de natuur. Dat is toch gaaf?!

  • Met de aanschaf van onze hondenmand, zorg je voor het behoud van de natuur.
  • Bij onze stoere hondenmanden kun je eventueel bijpassende denim kussens bestellen.
  • Wees vernieuwend, origineel, stoer en milieubewust en kies voor onze hondenmand!
  • Als je nog vragen hebt over onze stoere manden, laat het ons dan gerust weten!

Denim kussens van oude spijkerbroeken

denim-kussen-handgemaakt-indusigns
Denim kussen gemaakt van oude spijkerbroeken.

Bij onze hondenmanden heb je de keuze om te kiezen voor bijpassende kussens. De hondenkussens zijn gemaakt van oude spijkerbroeken. De denim kussens passen perfect bij de uitstraling van de stoere stalen hondenmanden. Door er een denim kussen bij te bestellen, draag je nog meer bij aan het behoud van de natuur. Zelfs de vulling van de kussens is op basis van hergebruik verkregen. Het zijn schuimrubbervlokken van oude autostoelen etc. Wil jij er zo’n stoer kussen bij?

Duurzame hondenmanden van Indusigns

Het mag dus duidelijk zijn dat onze unieke hondenmanden van olievaten vernieuwend, origineel, stoer en ook nog een milieubewust zijn! Normaal vind je altijd die saaie hondenmanden of kussens in de dierenspeciaalzaken. Nu heb je dus de kans om hier vanaf te stappen en goed te zijn voor de natuur. Onze hondenmanden zijn geheel naar wens aan te passen! Wil je bijvoorbeeld een ander kleurtje dan onze standaard hondenmanden (blauw/groen/zwart)? Dat kan. Je kunt de kleur kiezen en aangeven tijdens het bestellen.

Kies jij ook voor onze stoere hondenmand?

Het zou ons niets verbazen dat jij ook voor onze hondenmand gaat! Ze zijn makkelijk te reinigen, zijn bestand tegen bijtgrage viervoeters en zien er ook nog eens stylish verantwoord uit! Je slaat de meerdere vliegen in één klap! Heb je specifieke vragen over onze stoere hondenmanden? Laat het ons dan per mail weten! We denken altijd graag met je mee om de meest stoere hondenmand voor jou en jouw hond te realiseren!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *