Design hondenmand voor jouw hond!

Design hondenmand voor jouw hond!

Een uniek plekje voor jouw hond!

Kijk op verschillende webshops voor huisdieren en je zult zien dat de meeste hondenmanden nogal saai zijn. De meeste honden zijn echter totaal niet saai en verdienen al helemaal niet een saaie hondenmand. Wil je iets nieuws, unieks en iets wat echt stoer in voor jouw viervoeter? Dan ben je bij ons absoluut op het juiste adres! Onze hondenmanden vind je nergens anders en je bent dus super origineel! Daarbij komt dat ook jouw stoere hond helemaal blij zal zijn met zijn nieuwe stoere hondenmand! Koop er een comfortabel kussen bij en je zult zien dat jouw trouwe maatje geniet als nooit tevoren!

  • Hondenmanden zijn vaak saai, maar de onze niet!
  • Met onze stoere hondenmanden onderscheid je je van de rest!
  • Je bent ook nog eens goed bezig voor het milieu!
  • Ben je al overtuigd? Bestel dan snel een unieke hondenmand!

Onderscheid je van de rest!

industriele-dog-xxl-custom-color-indusigns1
Een stoere hond verdient een stoere hondenmand.

Je hond is vaak een speciaal maatje voor je en voelt bijna als je kind. Voor je hond heb je daarom heel veel over! Bijvoorbeeld een super stoere en mooie design hondenmand! En die vind je bij ons! Heb je onze website al bekeken? Dan wordt dat de hoogste tijd! We hebben 3 verschillende modellen hondenmanden. Welke vind jij het beste bij jouw stoere hond passen? Laat het ons weten en we gaan een mooie hondenmand voor jouw viervoeter klaar maken. Jouw stoere hondenmand zal een echte blikvanger in het interieur zijn!

Ook nog eens goed voor het milieu!

Naast dat onze stoere hondenmanden erg origineel en stylish zijn, zijn ze ook nog eens goed voor het milieu. Normaal gesproken zouden de olievaten bij het vuilnis worden gedumpt, maar wij hebben ze onttrokken uit de afvalstroom van de aarde en ze een nieuwe functie gegeven. Een meer duurzame functie zelfs, zodat ze nog jaren meekunnen als industriële hondenmand. Je slaat dus twee vliegen in één klap! Je bent vernieuwend en je draagt je steentje bij aan een beter milieu!

Waar wacht je nog op?

Ben je al overtuigd geraakt door onze stoere hondenmanden van olievaten? Dat is mooi! Kies je model en je kleur en kies er eventueel een bijpassend kussen bij! Het zal niet lang duren voordat jouw stoere viervoeter ook kan genieten van een uniek plekje in huis. Al vele huisdieren gingen jouw hond voor en we hebben nog nooit klachten  gehad. Wacht dus niet langer en bestel ook zo’n industriële hondenmand, gemaakt van een olievat!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *